Ebédbefizetés 2017 januárjától – FRISSÍTVE

Kedves Szülők!

2017. január 1-től az étkeztetési feladatokat a GGSZ-től (Gimnáziumok Gazdasági Szervezete) az ÉSZGSZ (Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet) veszi át.

Tájékoztató levelüket innen tölthetik le.

Ennek tükrében az ebédbefizetés 2017. januárjára vonatkozóan változni fog.

2016. decemberében már nem lesz mód sem készpénzes, sem átutalásos fizetésre a 2017. január havi ebédre vonatkozóan.

2017. január havi ebédbefizetés a következőképpen történik:

A honlapon található egy szándéknyilatkozat, melynek kitöltésével megrendelhetik a januári ebédet utólagos januári befizetéssel. A szeptemberihez hasonlóan ezzel valamennyi januári tanítási napra megrendelik az ebédet, ha valaki mégsem szeretne minden napra, akkor azokat majd le kell mondani!

Kérjük, hogy a szándéknyilatkozatokat legkésőbb 2016. december 15-ig juttassák el a földszinten lévő megjelölt dobozba, vagy e-mail-ben küldjék át az ebédlemondásokat kezelő felületre (ebed@fazekas.hu).

A későbbiekben természetesen újra lesz mód az átutalásos, illetve készpénzes befizetésre, melynek pontos információi később kerülnek fel a honlapra.

Megértésüket köszönjük!

A Iubilate Regensburgban

November 11-14. között Iubilate leánykarunkkal Regensburgban jártunk, ahol a 975-ban alapított Domspatzen koncertkórusával közös koncertet adtunk a testvériskolai kapcsolat keretében.  A lányok családoknál kaptak szállást.  A próbák mellett volt időnk ismerkedni a várossal.  Szombaton 16 órakor Wohlbergs főpolgármester úr is fogadott bennünket, és ismét kinyilvánította, hogy személyesen is támogatja a két iskola kapcsolatát.  A teltházas vasárnapi koncert nagyon jól sikerült.  Felemelő pillanat volt, amikor a Domspatzen és a Iubilate együtt énekelték Kodály Esti dalát (amit a német ifjak is fejből énekeltek).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az azt követő vacsorán a Domspatzen vezetőségével  a 2017-es együttműködés kereteiben, időpontjaiban is megegyeztünk.  A természettudományos projekt nálunk kezdődik, április 1-5. között. Ekkor a 6-8 fős delegációt Wahl igazgató úr is elkíséri.  Mi június 24-28. között megyünk majd Regensburgba a projekt keretében.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Kodály jubileumi év keretében pedig  2017. szept. 29-okt. 2. között tartózkodik majd  Budapesten a Domspatzen koncertkórusa, amikor is Kodály művek lesznek műsoron.